Livrare si returnare

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, nu esti multumita de produsele comandate, le poti returna fara probleme daca produsul nu este personalizat. Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de Urgenta 32/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anunti despre intentia de returnare a produselor achizitionate.  

DOAR PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA!  (personalizarea reprezinta orice modificare adusa produsului fata de produsul prezentat pe site. De exemplu: modificare de culoare, nuanta, toc, etc..)

Pentru returnarea produselor urmeaza pasii urmatori:  (Produsele Personalizate NU se pot returna)

1. Completezi formularul de retur pe care il gasesti aici

2. Astepti raspunsul nostru pe adresa ta de e-mail pe care o completezi in formularul de retur.

Detalii:

Produsele retur se vor trimite de catre noi prin orice firma de curierat rapid, fara ramburs, costul returnarii produselor va fi suportat de catre tine. Iar coletele trimise prin Posta Romana nu vor putea fi ridicate. 

Adresa pentru returnarea produselor este: Sabrine.ro, str. Calea Rahovei nr. 301, etaj 8, Sector 5, Bucuresti, Tel: 0731.514.464

  • produsul returnat sa fie ambalat corespunzator pentru a nu se deteriora la transport, cu eticheta intacta, impreuna cu toate accesoriile aferente si documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul Sabrine.ro; Iti vom fi recunoscatori daca produsul returnat va fi impachetat in ambalajul original
  • produsul sa nu prezinte urme de folosire, uzura, spalare. Iti recomandam sa probezi incaltamintea pe o suprafata moale: covor/mocheta pentru a preveni deteriorarea produsului

Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor, comandate pe website trece în responsabilitatea ta, odată cu semnarea documentelor de transport.

Sabrine.ro isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.

Modalitatea de compensare:

inlocuirea produsului cu unul asemanator. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aiba o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat, iar pentru aceste comenzi nu se pot aplica reduceri.

- restituirea contravalorii produsului (in contul bancar specificat, informatii necesare: Nume titular cont, cod IBAN) in termen de 5 zile lucratoare dupa primirea coletului trimis de tine. Coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs nu se vor primi.

In cazul returnarii produselor, costul de transport va fi suportat de catre tine, iar transportul se va face prin orice firma de curierat rapid. În cazul în care optezi penru înlocuire de produs, costul de transport al livrării produsului schimbat este suportat de catre noi.

In cazul unui retur care survine dupa un alt retur, costul transportului tur-retur va fi suportat integral de catre tine.


Noi știm că pantofii sunt mai mult decât un accesoriu, și ne preocupăm să îți îndeplinim și cele mai diverse cerințe, prin Serviciul de PERSONALIZARE PRODUS.

Tocmai pentru că fiecare pereche de încălțăminte personalizată este realizată special pentru tine, în acest caz nu sunt aplicate regulile de returnare a produselor.

Excepție: 

- daca greșeala s-a produs din cauza Sabrine.ro, ne asumăm responsabilitatea și vom înlocui produsul (de exemplu: dacă tu ai vrut roșu si noi am folosit alb). Nu sunt acceptate situațiile în care nuanța produsului este un factor subiectiv. Te rugăm să ai în vedere faptul că nuanțele culorilor diferă în functțe de dispozitivul de pe care accesezi site-ul (PC, laptop, telefon, tabletă etc.)


LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele ce se regasesc pe site-ul Sabrine.ro pe stoc se livreaza in 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice, iar produsele ce se realizeaza pe comanda se livreaza in termen de 7 - 10 zile lucratoare.

Magazinul online Sabrine.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate numai prin curierat rapid, iar costul de transport este GRATUIT (oriunde in Romania)

Modalitati de Plata:

- Ramburs - plata cash in momentul primirii coletului 

- Plata online cu cardul

- Transfer Bancar conform unei facturi proforme, inainte de livrarea coletului prin curierat rapid


CAMPANI DE REDUCERI

Reducerile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reducerile nu se acorda produselor ce se fac la comanda.

Reducerile nu se cumuleaza cu alte promotii sau vouchere

In caz de retur sa aplica conditiile de la retur standard cu mentiunile: produsele se pot inlocui cu alte numere (in limita stocului), cu alte modele cu achitarea/rambursarea diferentei de pret daca este cazul (in limita stocului), rambursarea totala sau partiala a contravalorii comenzii.


Iti multumim ca ai ales sa folosesti serviciile Sabrine.ro!