Garantie

Toate materialele folosite in procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor Sabrine.ro este 100% naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Certificat de garantie a produselor

Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferite de societatea noastra si se aplica oricarui produs achizitionat pe platforma online Sabrine.ro

Durata de garantie

Durata de garantie este limita de timp care curge de la data cumpararii produsului, pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.

Pentu orice produs cumparat pe platforma noastra online se ofera garantia comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere specificate mai jos.  

Conditii de garantie

Garantam calitatea tuturor produselor achizitionate de la Sabrine.ro, care sunt produse noi (nefolosite), autentice si lipsite de orice defect.

Durata medie de utilizare este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternarii purtatului a minimum 3 perechi de incaltaminte. Trebuie sa luati in considerare faptul ca, odata cu timpul si cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzura, iar aceasta nu reprezinta un defect.

Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casa sau a facturii fiscale.

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii.

- repararea produsului
- inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat
- returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula

- uzura morala si uzura fizica normala a produsului 

- efectele lovirilor, zgarieturilor sau frecarii directe a incaltamintei nu pot constitui motive de reclamatie.

- decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.)

- deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

- defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, socuri termice - variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)

- defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat - umplerea excesiva a gentilor duce la deteriorarea acestora

- interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori

- intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordarii garantiei:

- particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati - tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele Sabrine.ro

- pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina sau pielea cu care vine in contact. Acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica si nu este considerat defect; petele de pe haine si de pe piele ies la o simpla spalare

- micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual.

- pieile care au  fost ceruite si lustruite manual: in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural - escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor. 

Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei:

- Se interzice cu desavarsire spalarea pantofilor in masina de spalat!

- Sabrine.ro nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

- Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei.

- Nu se folosesc inalbitori, detergenti si nici produse pe baza de solventi (toluenbenzolacetonăalcoolbenzinăeter, etc.), substante de largire, curatare, impermeabilitate, altele decat cele agreate de Sabrine.ro.

- Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile.

- Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

- Evitati caldura excesiva care poate duce la reactivarea adezivilor si dezlipirea talpilor.

- Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substante de dezghetare. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla, substante insecticide, uleiuri si benzine, diluanti, etc, aceste ducand la distrugerea talpii din piele naturala.

- In cazul pantofilor cu talpa din piele si cusaturi aplicate pe talpa, Sabrine.ro nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

- Talpile din piele nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii mai ales in sezonul umed.

- Va rugam folositi un incaltator pentru a evita avarierea pantofilor in zona calcaiului.

- Deoarece pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic in mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dumneavoastra), exista riscul migrarii culorii. De aceea recomandam purtarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.

- Pentru intretinerea interiorului, curatati cu o carpa moale umeda si evitati produsele care contin acetona, acizi, alcool, sau oricare alte substante care nu au fost testate si recomandate de Sabrine.ro pentru acest tip de piele.

- Tocurile imbracate in piele sunt mai sensibile la purtat si se pot degrada in urma conducerii autovehiculelor, a calcarii in gratarele de scurgere, in cioburi de sticla sau in bitumul moale de pe trotuare, in anotimpul cald.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca uzura obisnuita sau distrugerea accidentala a produselor nu sunt acoperite de prezentul certificat de garantie. Problemele legate de marimea aleasa nu sunt considerate a fi defecte de fabricatie si nu sunt acoperite de garantie. Nu sunt acoperite deteriorarile provocate de expunerea la vreme nefavorabila (apa, noroi) si nici folosirea incaltamintei in alte scopuri decat cel pentru care a fost conceputa.

Recomandari generale privind ingrijirea gentilor, curelelor si portofelelor

- Evitati supraincarcarea gentilor. Gentile si posetele Sabrine.ro sunt concepute ca accesorii de moda si, exceptand acele modele marcate corespunzator, nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa este intre maxim 1,5 Kg pentru o geanta mica si 10 kg pentru o geanta de voiaj.

- Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.

- Dupa fiecare utilizare, geanta/cureaua/portofelul se curata pe fata exterioara cu o carpa moale, usor umezita, uscandu-le la temperatura camerei, si se depoziteaza intr-un loc ferit de umezeala, bine aerisit. Depozitarea in saci individuali, in locuri ferite de lumina va limita oxidarea materialelor (piele si accesorii metalice).

- Evitati depozitarea langa surse de caldura, presiune sau expunerea la razele solare, ceea ce poate cauza decolorarea produsului.

- Pentru suprafetele metalice ale accesoriilor se recomanda curatarea frecventa cu o carpa uscata pentru a preveni oxidarea.

Daca nu se folosesc o perioada de timp, gentile se vor pastra in sacii originali, ferite de soare, praf sau surse de caldura. Nu depozitati gentile in spatii inghesuite, cu alte obiecte deasupra lor; o greutate mare care va apasa timp indelungat pe suprafata de piele a unei posete o va uza, chiar daca sta depozitata si nu este purtata.

Nu folositi pe produsele din piele sau in apropierea acestora spray, acetona, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.