Filtre

Ciocate

Ciocate din Piele Naturala - Ciocate Dama fabricate in Romania din Piele Naturala

Sezonul rece devine mai frumos si mai confortabil cu o pereche de ciocate de dama din piele naturala, made in Romania. Le poti asorta atat la o pereche comoda de jeans, cat si la o rochita lejera cu o jacheta in ton, iar look-ul tau va arata impecabil.


Ciocatele din Piele Naturala din colectia oferita de Sabrine sunt lucrate manual, ceea ce le ofera statutul de incaltaminte de tip premium. Acest model de incaltaminte  Fabricata in Romania din piele va fi varianta ideala in zilele in care iti doresti tinute chic si confortabile!


Ciocatele  sunt cele mai căutate încălțări din toate sezoanele. Fie că sunt scurte sau mai lungi pe picior, fie că au toc subțire sau gros, vârf ascuțit sau rotund, ciocatele transmit același mesaj. Acest tip de încălțări se poartă cu o frecvență diferită în funcție de anotimpuri. Ciocatele se poartă mai mult primăvara și toamna, când temperaturile nu sunt nici prea scăzute, dar nici prea ridicate. Ele sunt realizate din piele naturală si își merită locul în garderoba ta. Cu siguranță vei găsi perechea favorită pentru că ai la dispoziție o gamă largă de modele și combinații de nuanțe

Ciocate Dama Fronsate Piele Intoarsa Maro - Nergis Ciocate Dama Fronsate Piele Intoarsa Maro - Nergis
499,99 lei 319,99 lei
Produs disponibil
Ciocate Scurte Femei din Piele Intoarsa Maro - Fiore Ciocate Scurte Femei din Piele Intoarsa Maro - Fiore
439,99 lei 299,99 lei
Produs disponibil
Ciocate Dama Piele Naturala Intoarsa Maro - Cod B326 Ciocate Dama Piele Naturala Intoarsa Maro - Cod B326
459,00 lei 379,99 lei
Produs disponibil
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)