Filtre

Sandale Avarca

Cauti sandale Avarca? pe Sabrine.ro avem ✅ Transport GRATUIT ❤️ Livrare din stoc (1-2 zile) ⭐ Prețuri avantajoase ❤️Achizitioneaza-ti acum modelul preferat!

Sandalele Avarca sunt un model traditional de sandale popular în  Spania. Sunt un simbol al Insulelor Baleare în special în Menorca.

Sandalele Avarca sunt confecționate din Piele Naturala și talpa din cauciuc

În Menorca, producția de pantofi și sandale a fost o tradiție de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Cine s-ar fi gândit la vremea respectivă că sandalele din Menorca care va deveni cea mai faimoasă ar fi un model creat de un țăran!

În anii 1950, când Menorca s-a trezit izolată  în timpul războiului civil spaniol, (datorită poziției sale în favoarea republicanilor), unui țăran i-a venit ideea de a-și face o pereche de sandale rezistente, confortabile, practice și mai ales potrivite pentru climatul local cald. Marea lui idee a fost să facă talpa din cauciuc a unei anvelope uzate. Modelul de pe talpa se pastreaza si in zilele noastre


Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de modele si culori pentru Sandale Avarca colorate, sandale cu talpa joasa sau sandale cu platforma, realizate manual in Spania din Piele Naturala.  


Nu sunt produse în această categorie.