Cum masor

Stim ca cel mai important lucru este sa iti cunosti marimea de care ai nevoie. De aceea, iti venim in ajutor cu un ghid foarte simplu si eficient pentru a avea perechea ideala de incaltaminte.

Foarte important!

Picioarele nu sunt egale in cele mai multe cazuri, de aceea este indicat sa iti masori ambele picioare, iar masura finala va fi cea a piciorului cel mai lung.

Noi lucram pe calapoade romanesti, care respecta marimile noastre standard. De aceea daca masuratoarea facuta de tine indica o marime pe care nu o porti la incaltamintea din piele, te rugam sa iei legatura cu un consilier de vanzari (telefon: 0731 514 464 / e-mail: comenzi@sabrinero / facebook / chat)

 Lungimea talpii in Centimetri    Marime 
22.6 34
23.3 35
24 36
24.6 37
25.3 38
26 39
26.6 40
27.3 41

 

Pentru a afla marimea corecta a piciorului tau te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Aseaza talpa goala a piciorului pe o coala de hartie A4 si traseaza conturul talpii cu un creion/pix (creionul/pixul trebuie tinut cat mai drept si lipit de picior) - este recomandat sa stai in picioare in momentul in care trasezi conturul piciorului.

2. Masoara distanta intre degetul cel mai lung si calcai un pic pe diagonala (cum este si degetul mare pozitionat fata de calcai), conform imaginii de mai jos.

3. Transmite-ne numarul de centrimetri in formularul de comanda la rubrica Detalii de Personalizare.

 

SAU DESCARCA FISIERUL DE AICI SI URMEAZA INSTRUCTIUNILE   

Cum masor