Cum masor

  DETALIILE DE MAI JOS SUNT APLICABILE DOAR PENTRU PRODUSELE REALIZATE ÎN ROMÂNIA  


Pentru restul produselor, tabelul de mărimi se regăsește pe pagina de produs pentru fiecare model în parte.


GHID DE MĂRIMI PENTRU PRODUSELE REALIZATE ÎN ROMÂNIA

Noi lucrăm pe calapoade românești care respectă mărimile noastre standard.

Și este recomandat să mergeți pe mărimea pe care o purtați dvs. de obicei la produsele din Piele Naturală pe care le mai aveți în garderobă


ATENȚIE!   În cazul în care măsuratoarea facută de dvs. nu corespunde cu mărimea pe care o purtați de obicei la produsele din Piele Naturala pe care le mai aveți în garderobă, vă rugăm să luați legătura cu un consilier de vânzări (telefon: 0731 514 464 / e-mail: comenzi@sabrinero / facebook / chat)

Deoarece, de exemplu, pot fi 2 situații: 

- măsurătoare este facută ușor eronat de către dvs

- lungimea piciorului poate fi bună pentru mărimea "x", însă dacă piciorul este mai lat/mai pufos, automat nu va aluneca în încălțăminte și veți avea nevoie de o mărime mai mare


Foarte important!

Picioarele nu sunt egale în cele mai multe cazuri, de aceea este indicat să vă măsurați ambele picioare, iar măsura finală va fi cea a piciorului cel mai lung.


Pentru a afla mărimea corectă a piciorului dvs. vă rugăm să urmați pașii:

1. Așezați talpa goală a piciorului pe o coală de hârtie A4 și trasați conturul tălpii cu un creion/pix (creionul/pixul trebuie ținut cât mai drept și lipit de picior) - este recomandat să stați în picioare în momentul în care trasați conturul piciorului.

2. Măsurați distanța între degetul cel mai lung și călcâi pe diagonală (cum este și degetul mare poziționat față de călcâi), conform imaginii de mai jos.


 

SAU DESCARCA FISIERUL DE AICI SI URMEAZA INSTRUCTIUNILE   

Cum masor